Magyar |  Romana |  English

Despre noi

Galerie

Planuri


Christmas Charity Evening


Și în acest an, în preajma Crăciunului Jazz&Blues Club va fi gazda concertului caritabil, exclusiv cu artiști locali! Banii adunați în urma acestui eveniment vor fi folosiți pentru a sprijini copiii nevoiași din clasa mixtă a școlii din Sântana de Mureș, din cadrul Fundației Sf. Francisc din Deva. La fața locului se mai pot dona bani sau chiar produse (fructe, dulciuri sau rechizite școlare, cărți de colorat etc.). Haideți să aducem lumină și în casele celor care nu-și permit, în spiritul Crăciunului!

Mulțumim.
Jazz&Blues Club - Asociația Culturală Partitura.


International Youth Jazz Competition & Festival IX. - 2017

Între 10 - 14 mai, 2017 se va desfășura pentru a 9-a oară Festivalul-Concurs International Youth Jazz Competition and Festival în Jazz&Blues Club din Tîrgu-Mureș. Evenimentul este organizat de către Asociația Culturală Partitura, Casa de Cultură a Studenților și Jazz&Blues Club din Târgu-Mureș.

Scopul festivalului-concurs este de a îmbunătăți relațiile studenților și profesorilor din diverse academii de muzică din țară și din străinătate; de a oferi studenților-muzicieni șansa de afirmare și de a diversifica agenda culturală a studenților și iubitorilor de jazz din Tîrgu-Mureș.

Programul festivalului se compune din două părți: programul-concurs al studenților-muzicieni și concerte susținute de trupe de jazz profesioniste.

Succesul festivalului din anii anteriori s-a datorat în primul rând studenților talentați care au participat la concurs din: România, Republica Moldova, Ungaria, Austria, Polonia, Slovacia și Lituania.

Nivelul artistic al festivalului s-a datorat și muzicienilor de jazz consacrați: Chris Dahlgren, Luiza Zan, Alex Man, Mircea Tiberian, Storyville, Váczi Eszter, Snaco Dixi Band, Bourbon Jazz Unit, Murányi Joe, Sárik Péter, Fábián Juli, Dj Zoohacker, Szőke Nikoletta Quartett, Jazz Challenge, Tonight Jazz Ensemble, Tasi Nóra & The Guys, Tess & The Vagabonds, Myrtill & The Swinguistique, Mario & The Teachers, Bega Blues Band, Tóth Lajos Trio, Alex Man & Gabriela Costa, Sebastian Spanache Trio, Harry Tavitian & Cserey Csaba, Tom White & His Friends, Mike Parker’s Trio Theory, Elsa Valle Y Sus Hermanos, Irina Sârbu Band, sau Ripoff Raskolnikov Band și alții.

Performanța soliștilor studenți a fost evaluată, de fiecare dată, de un juriu format din profesioniști, din care au făcut parte: Mircea Tiberian, Sebastian Gheorghiu, Luiza Zan, Bibó Lajos, Dr. Makkai Gyöngyvér, Sárik Péter, Virgil Mihaiu, Florian Lungu, Bágyi Balázs, Dr. Romeo Cozma, Boros Zoltán, Ion Baciu, Gyárfás István, Ila Gábor și Johnny Bota.

Pe lângă participanți și juriu o contribuție deosebită în vederea obținerii succesului din anii precedenți a avut-o și publicul numeros.

Program

Miercuri, 10 mai – Sala MARE (de la Jazz&Blues Club)
● 19:00 – Primirea invitaților
● 20:00 - Concert deschidere: Say What! Trio (Tg. Mures / Cluj-Napoca)
Concert Alex Man și Gyárfás István Guitar Duo (Ro/Hu)

Joi, 11 mai – Sala MARE (de la Jazz&Blues Club)
● 10-12 – Workshop: Sárik Péter – „Oare ce este jazz-ul?”
● 12-14 – pauză de masă
● 16-19 - Program competiție
● 21:00 - Concert Big Band (Univ. de Arte George Enescu Iași, RO)
- Concert Sorin Zlat Trio (România)

După concert - Jam Session

Vineri, 12 mai – Sala BUNKER (de la Jazz&Blues Club)
● 10-12 – Workshop: Gyárfás István și Alex Man – „Chitara în jazz”
● 12-14 – pauză de masă
● 16-19 - Program competiție
● 21:00 - Concert Teodora Enache & Kael Norbert (RO, HU)

După concert - Jam Session

Sâmbătă 13 mai – Sala BUNKER (de la Jazz&Blues Club)
● 10-12 – Workshop: Mihai Godoroja – „Jazz-ul și Blues-ul în media”
● 12-14 – pauză de masă
● 16-19 - Program competiție
● 21:00 - Concert Váczi Eszter & Quartet (Budapesta, Hu)
- Concert DAS Trio (câștigătorii competiției de Jazz din 2016)

După concert - Jam Session

Duminică, 14 mai – PALATUL CULTURII din Tg. Mureș (concert)
● 10-12 – Workshop: Florian Lungu - „Influența jazz-ului în viața de cuplu”
● 12-14 – pauză de masă
● 16-19 - Program competiție - Finală; Anunțarea rezultatelor; Decernarea premiilor
● 21:00 - Concert On Impulse Ft. Deborah Carter (NL, USA)

 Expoziții tematice, lansare de carte, degustări de vinuri în fiecare seară.
 Activități artistice (caricatură-grafică) ale Liceului Vocațional de artă din Tg. Mureș
 Expoziții instrumente


*Participanții vor avea ocazia să țină repetiții în sălile clubului Jazz&Blues, zilnic de la ora 10:00

Membrii juriului:

● FLORIAN LUNGU (România) - critic de jazz din București
● SÁRIK PÉTER (Ungaria) - pianist, compozitor, profesor
● ALEX MAN (România) - chitarist, expert în jazz
● Dr. ROMEO COZMA (România) - pianist, compozitor, aranjor, profesor
● GYÁRFÁS ISTVÁN (Ungaria) - chitarist și compozitor de jazz

Prezentator:

● MIKE GODOROJA - muzician, compozitor, producator și prezentator radio/TV


2016

1956 - Comemorare - Târgu Mureș

Pe data de 6 Decembrie 2016 de la ora 18:00 se va ține Comemorarea anului 1956 în Jazz&Blues Club Târgu Mureș în organizarea "Magyarország Főkonzulátusa Csíkszereda" cu ajutorul asociației "Marosvásárhelyért" și asociației culturale Partitura.

Vor urca pe scenă: Maros Mûvészegyüttes, Boros Emese, Tiberius Quartet, Kilyén Ilka, Buta Árpád, Kilyén László, Ritziu Ilka Krisztina.


INTERNATIONAL FREEDOM BLUES FESTIVAL- TG. MUREȘ 2016
RODUCĂTOR GENERAL : ASOCIAȚIA CULTURALĂ PARTITURA ȘI JAZZ & BLUES CLUB
MANAGER FESTIVAL & MARKETING : JÓZSEF DEMETER
COMUNICARE PR : DANA MATIC
MANAGER TEHNIC : SZÉP TÓTH GYÖRGY
PERIOADA : 4-5 NOIEMBRIE 2016
LOCAȚIE : JAZZ AND BLUES CLUB, TG. MUREȘ

Festivalul Blues 2016 organizat de Asociatia „Partitura” si Jazz&Blues Club Tg Mures

Muzica blues

Originile blues-ului pot fi găsite în jurul anului 1890, în Delta Mississippi-ului. Genul își trage influențele de la cântecele interpretate de sclavii de pe plantații. Blues-ul a fost cântat inițial în timp ce se muncea, era o formă de comunicare prin care se exprimau dorințele, frustrările sclavilor. Din 1920 blues-ul a devenit un element însemnat al culturii Afro-americane, căpătând notorietate cântărețele de blues prin care s-a născut blues-ul clasic. Artistii notabili din această perioadă: Bo Carter, BlindLemon Jefferson, Lonnie Johnson, Tampa Red sau Blind Blake. După Al Doilea Război Mondial și după anii '50 devine popular blues-ul electric, în orașe ca Chicago, Detroit sau St.Louis. Unii dintre cei mai cunoscuțimaeștri ai blues-ului electric sunt:, MuddyWatters, Jimmy Reed, Elmore James, B.B King, John Lee Hooker sau Freddie King.

Blues-ul a avut o influență majoră asupra muzicii de consum, mai întâi în Statele Unite ale Americii și apoi în restul lumii, întrucât influențe ale genului au pătruns în muzica de jazz, rhythmand blues, muzica rock, country, pop și chiar și în muzica simfonică.
În România blues-ul este un gen de nișă, pe lângă genurile muzicale ca jazz, rock sau pop este mult subreprezentat, în anii 90 existând doar câțiva muzicieni care au deschis către această muzică. De la începutul anilor 2000 mișcarea blues și-a făcut totuși apariția în România prin artiști și trupe de renume, ca A.G. Weinberger, Nightlosers, Marcian Petrescu, Valeriu Sterian.

Despre festival

În România există doar câteva festivaluri blues la momentul actual, la Sighișoara, Brașov, și ultima vreme la Suceava. Festivalul organizat la Târgu-Mureș ajunge în 2016 la a III-a ediție și va avea loc în clubul Jazz & Blues.
Scopul nostru ca numar 1. - festivalul este continuarea seriei de concerte și evenimentelor organizate în club și de a pune în evidență muzica blues invitând trupe recunoscute din țară și din străinătate.
Scopul nostru ca numar 2.: - de a descoperi talente noi, de a da posibilitate muzicienilor tineri de blues să își arate talentul în fața unui public mai larg. Muzicienii tineri vor avea posibilitatea de a cânta împreună cu trupe cu mai multă experiență.
Planul nostru este de a dezvolta acest festival și în viitor să ne extindem pe scene noi pentru a putea ajunge la un public mai larg (de exemplu Palatul Culturii sau Piața Teatrului).

Deasemenea avem intre scopurile noastre este si organizarea workshopurilor pentru tinerii muzicieni, unde pot învăța de la artiști blues de renume.

Festivalul este un eveniment deschis tuturor proiectelor care au la baza blues-ul sau care sunt create sub influenta acestui gen foarte popular. Va dura 2 zile, cuprinzând 6 recitaluri , evenimente fiind acela de a aduna publicul din Mureș si din alte parti, publicul care au venit de-a lungul timpului la diverse concerte de blues si rockabilly.

Publicul de ascultatori ai muzici blues este divers, de la 18 până la 80 de ani, având ascendent majoritar in rock si folk dar regăsindu-se si in zona de jazz, mai ales in iubitorii de jazz-rock.

Publicul la concertele de blues, jazz si rock nu tine cont de comunitatea din care face parte, întâlnindu-se firesc atât romani cat si maghiari intr-o forma naturala si civilizata de spectacol de calitate

Muzica este un artefact cultural, cultura însă a înaintat astfel încât muzica blues a încetat să fie muzică de masă. Cu toate acestea cultura blues (mai ales educația blues) este conservatoare raportându-se și trăind din mirajul epocii sale de aur. Blues-ul și manierele nu mai sunt la modă de mai multe decenii, însă nu genul muzical a rămas blocat în epoca sa de aur ci cultura și manierismul din jurul ei. Trebuie să medităm asupra faptului cum prezentăm acest gen muzical în 2016 și mai ales în viitor. Blues-ul trebuie repus în mișcare în conformitate cu mecanismele lumii contemporane. Readucerea și dezvoltarea unui public care să umple sălile este o problemă complexă întâlnită în toate sferele artistice. Fiecare artist și organizație artistică legată de blues încearcă să răspundă la aceleași întrebări: cum putem convinge publicul ca ei să includă bluesul în preferințele lor culturale? cum să dezvoltăm un public fidel și cum îi convingem să ne cumpere înregistrările?
Blues-ul trebuie să continue să facă ceea ce a făcut mereu cel mai bine: să se încadreze în cultura populară într-un mod inteligent, nuanțat și sofisticat. Trebuie să fie organic, versatil și cu relevanță culturală.

Dezvoltarea technologiei a îngreunat producerea profitului din înregistrări. Fondurile private și publice sunt în scădere iar obținerea unui câștig financiar rezonabil din muzica blues a devenit aproape imposibilă.

Scopul nostru este să si creăm oportunități prin care artiștii tineri din România (și de peste graniță) sa pot afirma fără a fi nevoiți să ceara ajutor financiar de la instituțiile de stat.

Obiective
Organizarea unui festival blues
Familiarizarea publicului, în număr cât mai mare, cu acest gen de manifestare artistică
Atragerea studenților în vederea organizării de noi proiecte
Afirmarea tinerilor muzicieni
Atragerea de noi parteneri în proiectele realizate de Asociația Partitura Consolidarea accesului publicului larg la cultură
Organizarea workshopurilor în domeniul muzicii și a dansului


Asociația Partitura

Asociația Culturală Partitura a fost fondată în februarie 2013 la Târgu-Mureș. Scopul Asociației constă în: promovarea patrimoniului cultural, protejarea, punerea in valoare, revitalizarea si valorificarea vieții culturale si artistice la nivel local, și nu numai, prin organizarea de spectacole de teatru, creație și interpretare literară, muzicală, și artistică, fără a urmării obținerea unui profit în sens comercial.
Activitățile principale sunt organizarea diverselor evenimente culturale din Târgu-Mureș, de exemplu:
Festivalul Internațional Studențesc Jazz din Târgu-Mureș, VIII ediții. Mai multe detalii pe www.studjazzfest.ro
Festivalul Folk Târgu-Mureș, III ediții
Casă de Dans Popular, un eveniment organizat săptămânal în perioada octombrie – iunie a fiecărui an
Recital de Muzică de Cameră (în parteneriat cu Filarmonica de Stat Târgu-Mureș și Academia de Muzică Gheorghe-Dima din Cluj-Napoca), eveniment organizat lunar în perioada octombrie – iunie a fiecărui an

Clubul Jazz&Blues

Clubul Jazz & Blues din Tg. Mures este unul dintre cele mai vechi si mai importante centre de initiative culturale din Tg. Mures, fiind singurul care a rezistat tuturor dificultatilor financiare ale vietii economice din ultimii 5 ani.
Clubul Jazz a reusit sa realizează peste 100 evenimente anual, festivaluri de Jazz si de folk, numeroase expozitii si evenimente speciale, functionand in 3 sali diferite care apartinaceluasi complex. Clubul este cunoscut, și recunoscut de muzicienii din țară de la București la Timișoara.
Pe parcursul anilor au avut loc numeroase concerte de jazz, blues, pop, rock, chiar și de muzică clezmer în interpretarea multor artiști români și maghiari din țară, precum: HQ, Paula Seling, David Luke Michael Brian si formația Speak Floyd, Alex Man, Anamaria Galea, BrickFactoryStation, Tündérground etc.

Cei mai renumiți artiști din străinătate care au cântat la club sunt: Benkó Dixiland Band din Ungaria, Land Covered With Briar din Elveția, Bakad Kapelye din Germania, sau Lujza Zan din America.
Clubul este partener cu proiectul național „Oportunități la tine, acasă” în cadrul căruia oferă șanse tinerilor artiști talentați, încă neconsacrați, pentru a susține concerte de prezentare. Proprietarii acordă un mare interes și spectacolelor de teatru, teatru-dans, organizăm seri tematice pe linia anumitor genuri muzicale sau instrumente.
Pagina de web al clubului este http://www.jbclub.ro

PROGRAM
Vineri 4 Noiembrie 2016
Storytellers Acoustic Blues Experience (RO)
Barna Pély (HU)
Foxy Lady Band (RO)

Sâmbătă 5 Noiembrie 2016
Rareș Totu featuring Dean Bowmann (RO - USA)
Ferenczi György & RackaJam (HU)
Cherry (RO)

Headliner: Mike Godoroja

A VIII-a ediție a Festivalului Internațional Studențesc de Jazz
Organizatorii Festivalului Internațional de Jazz pentru Studenți din Tg. Mureș au plăcerea să anunțe datele desfășurării următoarei ediții a festivalului: 8 - 12 MAI 2016

Între 8 și 12 mai se va desfășura pentru a 8-a oara consecutiv festivalul inernațional studențesc de jazz la Tg. Mureș, în organizarea Casei de Cultură a studenților Mureș, Asociația Partitura și Jazz&Blues Club. Festivalul Internațional Studențesc de Jazz are scopul de a îmbunătăți relațiile studenților și profesorilor din diferite academii de muzică, respectiv de a oferi studenților muzicieni șansa de afirmare, și nu în ultimul rând, de a diversifica activitățile culturale ale iubitorilor de jazz din Tg. Mureș.

Juriu:
Performanța soliștilor studenți va fi evaluată de un juriu format din profesioniști: Sárik Péter (Ungaria), Alex Man (România), Virgil Mihaiu (România), Florian Lungu (România), Gyárfás István (Ungaria), Ion Baciu Jr. (România), Szabó Péter (România).

Prezentator:
Mike Godoroja (România)

Trupe:

Duminică, 8 mai: Bende Zsolt Quartet (Ungaria)
Luni, 9 mai: Mike Parkers Teoria Trio (SUA)
Marți, 10 mai: Nagy János Trio (Ungaria)
Miercuri, 11 mai: Irina Sârbu Band (București)
Joi, 12 mai: Y Sus Hermanos Elsa Valle (Cuba & Ungaria)


2015

Octombrie 2014. - octombrie 2015.

CONCERTE DE MUZICĂ CLASICĂ - Octombrie 2014. – iunie 2015.

Recitalurile studenților Academiei de Muzică Gheorghe-Dima din Cluj-Napoca, în Salonul Piano al clubului Jazz&Blues.


AL VII-LEA FESTIVAL INTERNAȚIONAL STUDENȚESC DE JAZZ – 3-7. mai 2015.

Evenimentul Casei de Cultură a Studenților din Tîrgu-Mureș și al clubului Jazz&Blues.
Scopul festivalului-concurs este de a îmbunătăți relațiile studenților și profesorilor din diverse academii de muzică; de a oferi studenților-muzicieni șansă de afirmare și diversificarea activității culturale a studenților și iubitorilor de jazz din Tîrgu-Mureș.

Programul festivalului se compune din două părți: programul-concurs al studenților-muzicieni și concerte susținute de trupe de jazz profesioniști.

Succesul festivalului din anii anteriori s-a datorat în primul rând studenților talentați care au participat la concurs din: România, Republica Moldova, Ungaria, Austria, Polonia și Slovacia.

Nivelul artistic al festivalului s-a datorat și muzicienilor de jazz consacrați: Chris Dahlgren, Luiza Zan, Alex Man, Mircea Tiberian, Storyville, Váczi Eszter, Snaco Dixi Band, Bourbon Jazz Unit, Murányi Joe, Sárik Péter, Fábián Juli, Dj Zoohacker, Szőke Nikoletta Quartett, Jazz Challenge, Tonight Jazz Ensemble, Tasi Nóra & The Guys, Tess & The Vagabonds, Myrtill & The Swinguistique, Mario & The Teachers, Bega Blues Band, Tóth Lajos Trio, Alex man&Gabriela Costa, Sebastian Spanache Trio, Harry Tavitian&Cserey Csaba și Tom White&His Friends.

Performanța soliștilor studenți a fost evaluată, de fiecare dată, de un juriu format din profesioniști, din care au făcut parte: Mircea Tiberian, Sebastian Gheorghiu, Luiza Zan, Bibó Lajos, Dr. Makkai Gyöngyvér, Sárik Péter, Virgil Mihaiu, Florian Lungu, Bágyi Balázs, Dr. Romeo Cozma și Boros Zoltán.

Pe lângă participanți și juriu o contribuție deosebită în vederea obținerii succesului din anii precedenți a avut și publicul numeros.

PROGRAMUL FESTIVALULUI

Duminică, 3 mai
●19:00 – Primirea invitaților
●20:00 - Concert deschidere SÁROSI PÉTER QUARTET - Interpretează: Sárosi Péter (pian), Gábor Szabolcs (saxofon), Gyergyai Szabolcs (chitară-bas) și Pál Gábor (tobe)
● După concerte - Jam Session

Luni, 4 mai
● Dimineața – Workshop
● După-masă - Program concurs
● 21:00 Concert BALOGH TAMÁS QUARTET (Câștigătorii din 2014 ai Festivalului Internațional Studențesc de Jazz)– Interpretează: Balogh Tamás (pian), Vidákovich Izsák (saxofon și flaut), Bartók Vince (chitară-bas) și Hidász Tamás (tobe).
● După concerte - Jam Session

Marți, 5 mai
● Dimineața – Workshop
● După masă – Program concurs
● 21:00 Concert LÁSZLÓ ATTILA QUARTET – Interpretează: László Attila (chitară), Sárik Péter (pian), Fonay Tibor (bass) și Hidász Tamás (tobe)
● După concerte - Jam Session

Miercuri, 6 mai
● Dimineața – Workshop
● După-masă – Program concurs
● 21:00 Concert RIPOFF RASKOLNIKOV BAND – Interpretează: Ripoff Raskolnikov (chitară, voce), Nagy Szabolcs (pian), Varga Laca (bass) și Gyenge Lajos (tobe)
● După concerte - Jam Session

Joi, 7 mai
● Dimineața – Workshop
● După-masă – Program concurs – Finală; Anunțarea rezultatelor; Decernarea premiilor
● 21:00 Concert ANA-CRISTINA LEONTE QUINTET – Interpretează: Ana-Cristina Leonte (voce), Albert Tajti (pian), Alex Munte (saxofon), Michael Acker (CONTRABAS) și Tavi Scurtu (tobe).

*Participanții vor avea ocazia să țină repetiții în sălile clubului Jazz&Blues, zilnic de la ora 10:00

Membrii juriului:
● SÁRIK PÉTER (Ungaria) - pianist, compozitor, profesor
● ALEX MAN (România) - chitarist, profesor
● VIRGIL MIHAIU (România) - scriitor, jazzolog, profesor și performer de jazz-poetry
● ILA GÁBOR (România) - Muzician, profesor de muzică, compozitor
● FLORIAN LUNGU (România) - critic de jazz din București
● LÁSZLÓ ATTILA (Ungaria) - chitarist și compozitor de jazz
● JOHNNY BOTA (România) - muzician, profesor - Doctor in muzicologie

Prezentator:
● MIKE GODOROJA - muzician, compozitor, producator și prezentator radio/TV

REGULAMENT

Informații generale
La programul-concurs al Festivalului Internațional Studențesc de Jazz, pot participa vocaliști, muzicieni sau formații de muzicieni și cântăreți sub 30 de ani, care sunt studenți la o instituție de muzică acreditată de Ministerul Tineretului și Sportului.

În funcție de numărul candidaților, concursul va avea loc în sala mare și mică a Clubului Jazz&Blues (str. Sinaia nr. 3). Candidații vor concura pe scenă în fața unui juriu expert și a publicului.

Juriu
Juriul va fi format din experți ai jazzului și muzicieni consacrați, dar pot participa și profesori interesați.
*Participanții care au câștigat un premiu la una din edițiile trecute, sunt bineveniți să participe din nou, dar nu mai pot fi premiați la aceeași categorie la care au câștigat premiul!

Candidații trebuie să pregătească un program de maxim 20 de minute. Rugămintea organizatorilor este, ca participanții să înceapă performanța în timp (luând în considerare repartizarea din caietul program) și să se încadreze - obligatoriu(!) - în cele 20 de minute. În cazul în care oricare echipă depășește această durată, organizatorii vor întrerupe evoluția pe scenă!

Programul trebuie să conțină următoarele:
-Program la liberă alegere – repertoriul acestuia poate fi alcătuit de candidați
-Pe lângă acesta, în mod obligatoriu (!), trebuie să participe cu cele 5 piese de mai jos, dintre care concurenții vor trebui să interpreteze piesa extrasă de juriu.

Piese obligatorii
1.) Straight no chaser/Route 66 (la alegere)
2.) Oleo/I got rhythm (la alegere)
3.) All the things you are
4.) Someday my prince will come
5.) Love for sale

Condiții de participare
Soliștii/trupele candidați la concurs au dreptul la personal auxiliar de maxim două persoane (șofer, profesor, organizator, manager, referent etc.).

Documente pentru înscriere:
De la profesori (posibili membri ai juriului):
-Biografie scurtă
-Fotografie de bună calitate

De la studenți:
-Formular de înscriere. (*Vă rugăm să indicați numele tuturor membrilor echipei (concurenți și însoțitori), respectiv data exactă a sosirii și plecării!)
-Copie după cartea de identitate
-Rider Technique *Vă rugăm să indicați separat acele instrumente și echipamente tehnice pe care le aduceți (ex. amplificatoare chitară și bass) și acelea pe care solicitați de la noi!
* Îi rugăm pe contrabasiști să-și aducă pickup-urile proprii!
* Asigurăm set de tobe (bază) pentru percuționiști, și îi rugăm să-și aducă propriile baghete, cinele, pedale și premiere (snare drums)!

-Scurtă biografie a solistului/trupei
-2 piese interpretate de solist/trupă în format mp3.

Juriul va selecta soliștii pe baza pieselor trimise. Piesele trebuie trimise la adresa de email: jazzdome@gmail.com sau la maticjazz@gmail.com până la data de 10 Martie 2015.

Până la data de 19 Martie organizatorii vor anunța fiecare concurent despre rezultatul preselecției.

Premii
Valoarea totală a premiilor este de 3000 euro. Această sumă va fi împărțită după decizia comună a juriului și a organizatorilor între:

-CEL MAI BUN INSTRUMENTIST
-CEL MAI BUN VOCALIST
- și CEA MAI BUNĂ TRUPĂ.


În cazul în care vor fi mai mulți concurenți eminenți, se vor acorda premii speciale.

Termenul limită pentru depunerea documentelor de participare este: 1 aprilie, 2015.

Documentele de patrticipare sunt așteptate la următoarea adresă e-mail: jazzdome@gmail.com sau maticjazz@gmail.com

În cazul în care participanții depășesc termenul limită, înscrierea nu va fi luată în considerare!

Alte informații:
-Organizatorii vor suporta cheltuielile de cazare și masă, costul transportului însă le revine participanților.
-Interpreții vor beneficia de sistem profesional și instrumente de sunet (set de tobe (bază), pian acustic și digital, contrabas, respectiv amplificator chitară Hardke (60 W) și amplificator bass Laney (30 W)).
- Pe toată perioada desfășurării concursului participanții vor avea ocazia să țină repetiții în sălile clubului Jazz&Blues, zilnic de la ora 10:00.

Programul complet și evenimentele festivalului vor fi publicate pe siteurile:

http://www.studjazzfest.ro/cgi-bin/index.cgi?mod=&emod=&lang=ro
http://www.ccsmures.ro/
http://www.partituras.ro/
https://www.facebook.com/pages/Studjazzfest/302979409799197
https://www.facebook.com/pages/JazzBlues-Club-Targu-Mures/120828781459840

Persoană de contact:

- Demeter József: tel.: +40-723-219-757, e-mail: jazzdome@gmail.com
- Dana Matic: tel.: +40-745-055-372, e-mail: maticjazz@gmail.com

Parteneri si sponsori